Din 10 ianuarie 2013, lumea promovărilor online va cunoaște o noua etapă importantă în evoluția acesteia: promovarea prin Blogger Profi Club!

Dar ce este Blogger Profi Club?

Blogger Profi Club este un club select format din bloggeri profesioniști, ce îmbină foarte bine talentul, munca și seriozitatea, care își doresc ca aceste calități ce îi definesc să fie valorificate la maximum, atât de către bloggerii care fac parte din acest club, cât și de către advertiserii interesați de promovări online prin intermediul unor bloggeri profesioniști!

Puterea blogosferei a început să își spună cuvântul și în Romania și acest lucru mai ales pentru că avem în țară mulți bloggeri talentați, dar și pentru că sunt din ce în ce mai mulți români care citesc zilnic bloguri. Un motiv în plus pentru ca cea mai buna metodă de promovare online pentru advertiseri să devină la momentul actual cea prin advertoriale publicate pe bloguri. Astfel, advertiserii care aleg această metodă de promovare, nu numai că anunță publicul despre produsele și serviciile oferite, dar mai fac și trafic și mai ales pagerank pe site-urile acestora, crescând în ochii motoarelor de căutare!

La aceste schimbări în domeniul promovărilor online ne-am aliniat și noi, un grup de bloggeri profesioniști, aflat la început de drum dar în creștere continuă, astfel încât să putem veni în întâmpinarea dumneavoastră cu o colecție de bloguri foarte atent selecționate, coordonate de bloggeri talentați, muncitori și serioși, pentru a vă face munca mai ușoară atunci când doriți să vă promovați produsele și serviciile!

Drept urmare, așteptăm cu interes de la dumneavoastră, cât mai multe propuneri de promovări produse, servicii, site-uri și blog-uri, campanii, evenimente etc., la adresa de e-mail auto.vital@yahoo.com (pentru promovări colective) sau separat, pe paginile de contact ale blogurilor din club (pentru promovări individuale)!

Nu uitați! Advertorialele Profi sunt scrise de către bloggerii din Blogger Profi Club!

Sursa: www.promovariweb.org