Mini-concursul pe care l-am propus a ajuns la final, așa că am avut de evaluat cele 4 comentarii pe care le-am primit până pe 10 februarie, ora 23:59 și care s-au calificat pentru jurizare.

Castigator - Cum punem ideile in aplicare?

Deși fiecare dintre comentariile primite sunt mai mult decât pertinente, răspunsul care m-a convins cel mai mult a fost cel pe care l-a dat Ada. Aceasta a surprins foarte bine în comentariu său succint faptul că de cele mai multe ori nu îndrăznim să punem în aplicare ideile din cauză că ne temem de eșec sau de frică să nu fim judecați de cei din jur. Apoi, a punctat faptul că totul ține de atitudine și de felul în care privim viața.

Vă redau mai jos, comentariul câștigător propus de Ada.

Multi dintre noi au experimentat teama la un moment dat in viata. Frica de a gresi sau a dezamagi persoanele apropiate poate deveni cel mai mare inamic al succesului tau. Parerea mea este ca cea mai buna metoda de a iti invinge teama de a pune in aplicare o idee noua este de a te educa sa fii optimist, curajos, sa ai incredere in tine si sa nu renunti niciodata. Trebuie sa tratezi orice esec ca pe o lectie de a invata ceva nou. Oamenii care au succes sunt aceia care nu accepta “Nu” ca raspuns, care incearca sa se adapteze prin gasirea unei noi metode de a duce la indeplinire idea lor, care isi depasesc zona de confort si sunt perseverenti. Ada

Felicitări câștigătoarei și vă aștept să participați și la următoarele concursuri pe care le voi organiza pe idei-de-afaceri.eu!