Acest blog este un proiect în căutare de idei de afaceri, un demers prin care vă cer să vă lăsați imaginația să zboare și să vă permiteți să visați la cele mai îndrăznețe lucruri! De aceea, m-am hotărât să lansez o serie de concursuri prin care să vă provoc să îmi împărtășiți ideile voastre de afaceri. Cum? Foarte simplu! Prin publicarea unui guest post pe idei-de-afaceri.eu prin care să vă faceți cunoscută ideea de afaceri pe care ați găsit-o sau pur și simplu o idee foarte creativă.

Temele vor fi, evident, legate de idei de afaceri cu tine, afaceri cu timpul, afaceri cu spațiul, afaceri cu informația, diversificarea afacerilor și antreprenoriat. Am să revin cu regulamentul de participare și cu prima temă propusă în scurt timp.

card cadou emag

Până atunci vă invit la un mini-concurs!

Tema este următoarea:

Ideile nu înseamnă nimic fără acțiune, asta e un lucru clar. Totuși nu este atât de simplu să părăsim zona de confort, mai ales dacă nu avem un spirit antreprenorial înnăscut și să dăm viață ideilor noastre. Vă rog să îmi lăsați un comentariu la acest articol prin care să îmi spuneți cum v-ați învins sau cum ați învinge teama de a pune în aplicare o idee nouă.

Aștept comentariile voastre până pe 10 februarie, ora 23:59. Cel mai bine argumentat și convingător comentariu va câștiga un card cadou de la Emag în valoare de 50 RON. Succes!