Acest site nu își propune să dea rețete și nici să îți spună “10 pași spre primul milion de euro”… Asta ca să stabilim clar așteptările! Este, însa, un loc în care se poate visa și în care, sper, se vor naște câteva cărți pe subiecte legate de idei de afaceri…

Idei de afaceriIdeile se nasc, de cele mai multe ori, visând! Asta îmi propun, în primul rând, prin acest demers și anume să ne lăsăm imaginația să zboare, uitând de toate constrângerile pe care, nu-i așa, ne este întotdeauna așa de ușor să le găsim… Mai greu este, însă, să ne eliberăm de orice limitare și să visăm ce am putea face într-o lume ideală. De aici, putem rafina înapoi până ce ajungem la ceva realizabil.

Vreau să-l citez pe Les Brown în sprijinul celor de mai sus:

Viața nu are limite, cu excepția celor pe care ți le impui singur.
și
Prea mulți dintre noi nu ne trăim visele pentru că suntem ocupați trăindu-ne temerile.

Structura pe care o propun, inspirată din cărțile pe care tatăl meu vrea să le scrie în perioada următoare și la crearea cărora m-a invitat să contribui, constă în articole despre idei de afaceri cu tine (în primul rând, nu-i așa?), idei de afaceri cu timpulidei de afaceri cu spațiul, afaceri cu informația, antreprenori șdiversificare.

descopera calea de la blogger la autorMai mult, vă lansez o invitație poate puțin neobișnuită și anume aceea de a colabora împreună să scriem o carte (sau mai multe :-) ) pe temele pe care le-am enumerat mai sus. Subiectele propuse nu sunt unele tocmai comune, dar tocmai asta e provocarea! Ce ziceți? Nu trebuie decât să vă creați un cont și apoi puteți publica articole în secțiunile alese de voi.

Detalii găsiți pe pagina în care povestesc despre propunerea mea.