Despre mine

Întotdeauna este cel mai greu să vorbești despre tine. Am să încerc, totuși… Aș putea zice că sunt un om obișnuit, dar nu o luați ca pe o laudă de sine… Zic asta, pentru că, în zilele de azi, nu e ușor să fii un om obișnuit. Chiar nu e! E din ce în ce mai dificil să reușești să găsești timpul și resursele necesare pentru a te implica așa cum trebuie atât în viața personală cât și în cea profesională. Sunt eu însumi în căutarea unei afaceri pe care să o înființez, deoarece vreau să fiu indepenedent. Și, dacă vreau, am făcut deja primul pas spre reușită!

Sunt inginer electronist de profesie, dar, la un moment dat, am cotit-o spre zona de IT. Așa se face ca acum am peste 10 ani de experiență în acest domeniu, timp în care am avut diverse roluri care au contribuit la definirea mea profesională.

Visul pe care îl am legat de existența acestui site este acela de a scrie o carte sau mai multe, pe temele deja enumerate, alături de o comunitate online care, sper, se va aduna în jurul acestui proiect.


Detalii despre activitatea mea profesională puteți găsi accesând linkul de mai jos.


View Dan Niculescu's profile on LinkedIn

Scriu articole și despre subiecte diverse și îmi place să accept provocarea concursurilor de blogging. Cea mai importantă realizare ca blogger o constituie clasarea pe locul 3 în competiția SuperBlog 2012.

Mă puteți contacta la adresa de email dan.niculescu@idei-de-afaceri.eu. sau folosind formularul de pe pagina de contact.

 

Sus