Descoperă calea de la blogger, la autor!

 

Acest site nu își propune să dea rețete și nici să îți spună „10 pași spre primul milion de euro”… Asta ca să stabilim clar așteptările! Este, însa, un loc în care se poate visa și în care, sper, se vor naște câteva cărți pe subiecte legate de idei de afaceri…

Idei de afaceri

Ideile se nasc, de cele mai multe ori, visând! Asta îmi propun, în primul rând, prin acest demers și anume să ne lăsăm imaginația să zboare, uitând de toate constrângerile pe care, nu-i așa, ne este întotdeauna așa de ușor să le găsim… Mai greu este, însă, să ne eliberăm de orice limitare și să visăm ce am putea face într-o lume ideală. De aici, putem rafina înapoi până ce ajungem la ceva realizabil.

Vreau să-l citez pe Les Brown în sprijinul celor de mai sus:

Viața nu are limite, cu excepția celor pe care ți le impui singur.
și
Prea mulți dintre noi nu ne trăim visele pentru că suntem ocupați trăindu-ne temerile.

Structura pe care o propun, inspirată din cărțile pe care tatăl meu vrea să le scrie în perioada următoare și la crearea cărora m-a invitat să contribui, constă în articole despre idei de afaceri cu tine (în primul rând, nu-i așa?), idei de afaceri cu timpul, idei de afaceri cu spațiul, antreprenori și diversificare.

Mai mult, vă lansez o invitație poate puțin neobișnuită și anume aceea de a colabora împreună să scriem o carte (sau mai multe :-)) pe temele pe care le-am enumerat mai sus. Subiectele propuse nu sunt unele tocmai comune, dar tocmai asta e provocarea! Ce ziceți? Nu trebuie decât să vă creați un cont și apoi puteți publica articole în secțiunile alese de voi.

Am creat și o categorie specială pentru copii, pentru că ei sunt cei care știu să viseze cel mai bine, fără să-și impună limite și fără să aibă inhibiții. Aș vrea ca în această categorie, „Afacerile și invențiile copiilor”, să strângem o colecție de idei de afaceri și invenții pe care numai mintea copiilor le poate crea!

Detalii gasiți pe pagina în care povestesc despre propunerea mea.

Ca să intrăm într-o stare potrivită, vă invit să vă uitați la un film pe care l-am gasit pe youtube și care se auto-recomandă ca fiind cel mai motivațional clip făcut vreodata. Nu știu dacă e chiar așa, dar mie mi-a plăcut mult!

 

[catlist name=”SuperBlog 2012″ excerpt=yes catlink=yes excludeposts=this numberposts=3]

[catlist name=”Afaceri cu informatia” excerpt=yes catlink=yes excludeposts=this numberposts=3]

[catlist name=”Afaceri cu spatiul” excerpt=yes catlink=yes numberposts=3]

[catlist name=”Afaceri cu timpul” excerpt=yes catlink=yes numberposts=3]

[catlist name=”Afaceri cu tine” excerpt=yes catlink=yes numberposts=3]

[catlist name=”Antreprenorul” excerpt=yes catlink=yes numberposts=3]

[catlist name=”Diversificarea” excerpt=yes catlink=yes numberposts=3]

[catlist name=”Afacerile si inventiile copiilor” excerpt=yes catlink=yes numberposts=3]

Sus