parcare termen lung Aeroportul Otopeni

 

Credeai ca poti calatori doar vara? Te inseli! Sezonul rece vine cu oferte speciale pentru cazari si zboruri spre unele dintre cele mai populare destinatii din Europa si nu numai.

Daca nu ai mai organizat pana acum o vacanta iarna, nu e nicio problema, ti-am pregatit o lista de sfaturi care sa te ajute. De la rezervare parcare termen lung Aeroportul Otopeni si pana la alegerea activitatilor, am acoperit intregul subiect, continua sa citesti!

 

  1. Alege destinatia

Iarna vine cu o multime de optiuni pentru vacante. Chiar daca nu mai este sezonul de mers la plaja, poti calatori in orase cu targuri de Craciun, precum Viena sau Praga, unde atmosfera festiva este la ea acasa. Daca preferi locuri mai calde, tari precum Spania si Roma sunt o alegere buna, fiind mai linistite in aceasta perioada a anului. Gandeste-te ce ai vrea sa faci: vrei o destinatie unde sa te bucuri de zapada si decoratiuni de iarna sau un loc unde temperaturile sunt mai blande si te poti relaxa?

  1. Rezerva din timp

Pentru o vacanta cu cat mai putine surprize, incepe sa te pregatesti din timp. Asigura-te ca ai un loc de parcare termen lung la Aeroportul Otopeni rezervat, la fel si zborul dus – intors. Incepe sa cauti zboruri cat mai devreme, pentru a prinde cele mai bune oferte. Foloseste site-uri de comparatie a preturilor, unde gasesti cele mai avantajoase tarife.

Asigura-te ca alegi cea mai avantajoasa optiune pentru tine. Daca vrei sa economisesti, verifica zborurile din timpul saptamanii, deoarece preturile sunt, de obicei, mai mici.

Sa nu uitam si de cazare. Chiar daca in sezonul rece sunt mai putini turisti decat in sezonul estival, cazarile bune se dau rapid. Trebuie sa ai in vedere pretul, locatia, facilitatile, ora de check-in si check-out si orice consideri ca iti este necesar.

  1. Pregateste documentele si bagajul

Verifica valabilitatea pasaportului si asigura-te ca ai toate documentele necesare pentru calatorie. Nu uita sa iei in considerare si restrictiile legate de intrarea in anumite tari, care pot varia in functie de perioada anului. Cand vine vorba de bagaj, iarna inseamna haine groase si accesorii care sa te protejeze de frig. Alege o valiza cu care sa calatoresti usor, care sa se incadreze in limitele de greutate si dimensiune si in care sa iti incapa bagajele. Nu uita sa lasi loc si pentru suveniruri!

  1. Planifica-ti itineratiul

Chiar daca esti tipul spontan si iti place sa descoperi destinatiile fara sa ai neaparat un program batut in cuie, e bine sa ai totusi o lista de locuri pe care sa le vizitezi si lucruri pe care sa le incerci.

Din momentul in care iti lasi masina la o parcare din Otopeni si pana in momentul in care te intorci, stabileste cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci.

Daca vrei sa incepi vacanta cu dreptul, Olimpia Airport Parking este singura parcare termen lung de langa Aeroportul Otopeni unde poti rezerva online un loc acoperit, la doar 5 minute de mers pe jos de terminalele plecari – sosiri.

O vacanta de iarna va fi o experienta memorabila pe care merita sa o traiesti.

Odata ce ai totul pregatit – biletele, cazarea si parcarea – iti ramane doar sa te relaxezi si sa te bucuri de aventura ta!