Servicii oftalmologice: Tratează-ți ochii la Clinica Bine!

Serviciile medicale oftalmologice de calitate permit diagnosticarea, prevenţia şi tratarea afecţiunilor de la nivelul ochilor, al pleoapelor sau al aparatului lacrimal. Prevenirea tulburărilor de vedere şi afecţiunilor oculare este deosebit de importantă indiferent de vârstă. Consultul oftalmologic recomandat o dată pe an va permite observarea modificărilor şi simptomatologiei asociate cu tulburări ale acuităţii vizuale, va preveni orice fel de agravări ale afecţiunilor deja existente.

Serviciile oftalmologice sunt importante pentru pacientul modern mai ales că ochii sunt extrem de sensibili şi pot fi afectaţi mereu de o mulţime de boli, de factorii externi. Importanţa serviciilor medicale de oftalmologie trebuie conştientizată şi înţeleasă pe deplin. Asta înseamnă că pacientul trebuie să înţeleagă că prezentarea la medicul oftalmolog este obligatorie nu doar când apar urgente, ci şi atunci când s-a trecut de o anumită vârstă, când vârsta pacientului este suficient de mare pentru un control complex.

Diagnosticarea corectă a problemelor oculare se va face doar în cabinetele oftalmologice, tratarea afecţiunilor oftalmologice va fi una corectă şi eficientă în clinicile oftalmologice cu experienţă. Pacientul are doar de câştigat dacă se prezintă anual la consultaţia oftalmologică. Poate afla dacă are nevoie de ochelari, de lentile de contact, dacă are nevoie de operaţii, de modificări de lentile, dioptrii, dacă s-a mărit dioptria, dacă au intervenit schimbări majore la nivel ocular.

Dr. Sînziana Istrate de la Clinica Bine, specialistul în oftalmologie

Calitatea serviciilor oftalmologice va fi întotdeauna una foarte bună, ne vom orienta spre servicii medicale, oftalmologice oferite de clinici de top, cum e şi Clinica Bine, care pun acces pe calitate şi pe profesionalism.

Consultaţii oferite de Clinica Bine pot fi pentru copii, pentru depistarea viciilor de refracţie, depistarea strabismului, cataractei congenitale, depistarea afecţiunilor retinei, dar şi pentru adulţi. La adulţi se vor depista şi trata vicii de refracţie, oboseală vizuală. Pentru adultul bătrân clinicile cu servicii de oftalmologie vor asigura consultaţii de specialitate şi depistarea viciilor de refracţie, depistarea cataractei sau a glaucomului. În funcţie de bolile de care suferă ochiul pacientului vârstnic se va putea depista şi degenerescenta maculară specifică vârstei sau retinopatia diabetică.

Clinica Bine este o clinică oftalmologie care asigura investigaţii, prescripţii de lentile de contact, tanometrie, perimetrie, biometrie sau pahimetrie şi topografie printre altele.

La Clinica Bine pacienţii cu probleme oculare vor fi consultaţi şi ajutaţi de către medicul primar oftalmolog doctor în medicină, asistent universitar Dr. Sînziana Istrate. Dr. Sânziana Istrate are experienţă în ortokeratologie. Ortokeratologia este o metodă oftalmologică de corecţie pe timpul nopţii a miopiilor uşoare şi moderate şi astigmatismului doar cu ajutorul lentilelor de contact dure. Dedicată pacienţilor şi gata să ofere păreri avizate şi recomandări bazate pe experienţă şi expertiză în domeniul oftalmologic, Dr. Sînziana Istrate îşi aşteaptă pacienţii la consultaţii şi le oferă de fiecare dată toate informaţiile de care au nevoie pentru a se îngriji şi a se asigura că vederea lor nu are de suferit.