Apartamente 2 camere Târgu Mureș: Locuința ideală pentru familiile moderne!

Să cumperi un apartament nu este o alegere ușoară, mai ales că ai atâtea variante și opțiuni. Acum, ai posibilitatea să găsești apartament 2 camere targu mures la prețuri avantajoase pentru ca tu și familia ta să vă începeți drumul împreună.

La Maurer Residence Târgu Mureș găsești orice tip de apartament îți dorești, în special cele cu 2 camere, ingenios compartimentate. O locuință este o investiție de viitor, ce se achiziționează din dorința de stabilitate, intimitate și libertate.

Locuințele sunt alegeri pe care le luăm personal, după nevoile pe care le avem. Un apartament cu 2 camere nu este prea mic și nici prea mare pentru o familie unită, în care fiecare membru poate avea parte de intimitatea necesară.

Apartamentele cu 2 camere realizate de către Maurer Residence Târgu Mureș îți oferă mai mult decât un loc unde să îți odihnești capul în miez de noapte, îți oferă un loc căruia să îi spui „acasă”, unde familia se strânge împreună într-o vineri seara pentru a viziona serialul preferat împreună.

Cum arată apartamentele cu 2 camere oferite de Maurer Residence Târgu Mureș?

Oricine își dorește de la un apartament cu 2 camere o suprafață în care minim 90% din suprafața totală să poată fi utilizată. Vremurile contemporane i-au adus pe cei de la Maurer Residence Târgu Mureș în poziția în care au posibilitatea de a-ți oferi apartamente spațioase, inteligent compartimentate și la prețuri avantajoase.

Astfel, tu și familia ta vă puteți bucura de tot spațiul fără a vă face griji. Apartamentele cu 2 camere sunt tocmai ideale pentru o familie cu un copil. Vei avea parte de:

 • Un living spațios – unde vă puteți petrece timpul împreună;
 • Bucătăria – este închisă, nu trebuie să-ți mai faci griji în privința mirosurilor din timpul realizării preparatelor;
 • Terasa – suficient de mare pentru a te bucura de o cafea proaspătă în diminețile magice de vară.

Un apartament cu 2 camere este destinat inclusiv familiilor active, ce nu petrec mult prea mult timp în interiorul apartamentului. Mai mult decât atât, un astfel de apartament este ușor de întreținut, deoarece are costuri mici de întreținere, în comparație cu cele mai mari.

În timpul iernii, apartamentul vă păstra căldură, iar vara va fi suficient de răcoros, pentru ca tu și familia ta să aveți parte de tot confortul pe care îl meritați. Totul se datorează materialelor de înaltă calitate și a izolației.

Apartamentele cu 2 camere din cadrul Maurer Residence Târgu Mureș se predau complet finisate. În preț vei avea inclusă o boxă de depozitare la demisol, unde îți poți pune lucrurile pe care nu le folosești atât de des.

Nici în privința parcărilor nu trebuie să îți faci griji, deoarece sunt suficiente, atât supraterane, cât și subterane. Apartamentele cu 2 camere în Maurer Residence Târgu Mureș sunt poziționate într-o locație excelentă, la doar câteva minute de punctele de interes dintr-un oraș.

De ce să alegi apartamente cu 2 camere?

Apartamentele cu 2 camere sunt o alegere inteligentă pentru familiile la început de drum și pentru cele ce au un copil. Nevoile, preferințele și dorințele se pot îndeplini cu o astfel de achiziție.

 1. Plăcut și simplu

Apartamentele cu 2 camere sunt apartamente spațioase, cu un aspect practic și simplu de întreținut. 2 camere, un living, o bucătărie, o baie și o terasă este mai mult decât suficient pentru a avea parte de tot confortul.

Chiar daca ți se pare complicat să alegi un apartament cu 2 camere din oferta Maurer Residence Târgu Mureș, să știi că lucrurile sunt mai simple decât te-ai aștepta. Ai parte de consultanță profesionistă pentru a alege cu înțelepciune.

Apartamentul cu 2 camere este un cămin: intim, confortabil, ușor de întreținut.

 1. Locația excelentă

Apartamentele cu 2 camere sunt situate într-o locație excelentă, la doar câteva minute distanță de punctele cheie din Târgu Mureș. Astfel, atât tu, cât și copilul tău veți ajunge în timp util unde este necesar.

Punctele de interes la care ai acces în maxim 15 minute sunt:

 • Școli;
 • Universități;
 • Spitale;
 • Supermarket-uri;
 • Spa, etc.
 1. Materiale de calitate

Pentru finisarea apartamentelor cu 2 camere se folosesc doar materiale de cea mai înaltă calitate:

 • Instalații sanitare premium;
 • Instalații de curent de top, etc.
 1. Spațiul din living

Livingul sau spațiul de zi este cel mai important loc în care tu, alături de familia ta vă puteți bucura de zilele frumoase în care toată lumea este acasă, precum vineri seara.

Sufrageria unui apartament cu 2 camere este spațioasă. Vă puteți strânge alături în fața televizorului pentru a viziona filmul  preferat. Atunci când ai musafiri, veți avea toți spațiu suficient pentru a vă bucura unul de prezenta celuilalt.

Care este prețul unui astfel de apartament?

Apartamentele cu 2 camere din Maurer Residence Târgu Mureș prezinta doar finisaje de top. Prețul său este aproximativ 74.000 de euro, prețul putând fi modificat de către suprafața balconului.

Toate prețurile apartamentelor cu 2 camere au inclus TVA-ul. Avantajul de a cumpără un apartament de la Maurer Residence Târgu Mureș este că iți oferă mai multe opțiuni de finanțare:

 • Rate la dezvoltator;
 • Plata integrală cu discount;
 • Plata în trei tranșe;
 • Credit bancar.

Despre Maurer Imobiliare Târgu Mureș

Maurer Residence Târgu Mureș este ghidat de dorința de a construi o comunitate unită, motiv pentru care construiesc case, nu doar vise. Cartierele de blocuri rezidențiale va oferi oricui sentimente familiale, de comunitate unită, în care copiii se pot dezvolta armonios, lipsiți de orice pericol.

Maurer Residence este de peste 14  pe piața imobiliară, timp în care a reușit să construiască cele mai de succes proiecte în Brașov, Sibiu, Constanța și Târgu Mureș. Clădirile lor sunt construite într-o locație excelentă, situate la doar 5 minute de centrul orașului.

Cartierul rezidențial este pata de culoare în mijlocul blocurilor gri, oferindu-ți flexibilitatea de care ai nevoie. Astfel, cea mai importantă resursă, timpul, este salvată.

Maurer Residence Târgu Mureș îți oferă doar soluții ingenioase, care corespund stilului de viață activ contemporan. Complexul va impresiona pe oricine de la prima vedere!