Cum să-ți atingi mai ușor obiectivele

Toată lumea are în viață lui lucruri pe care și le dorește mai mult sau mai puțin. Fie că vorbim de dorințe, de scopuri, de obiective sau de planuri ele ajung într-un final să se completeze și să reprezinte, vorbind în general, cam același lucru.

Ce trebuie să ști e că nimic nu e imposibil. Chiar dacă unele lucruri nu le vei conștientiza singur și va fi nevoie ca o persoană să-ți spună asta sau să citești acest lucru într-o carte, când vei ajunge la un anumit nivel spiritual (dacă putem numi asta așa) vei realiza că acest lucru e cât se poate de adevărat. Trebuie doar să-ți dorești extrem de mult și să faci ceva în această privință.

Dacă întrebi un om dacă-și dorește mai mulți bani cu siguranță îți va răspunde că da. Dacă-l vei întreba însă ce face în acest scop cel mai probabil nu prea va ști ce să spună, aici e problema. Începe chiar de azi să semeni ceea ce vrei să culegi (chiar la propriu dacă vrei să te apuci de grădinărit).

Vrei mai mulți bani?

Muncește mai mult, pune de-o parte și investește în același timp în lucruri care o să-ți aducă și mai mulți. Vrei să fi mai fericit? Fă o listă cu lucrurile care te supără și o listă cu lucrurile care te fac fericit apoi elimină pe cât posibil din viața ta pe cele negative și dublează-le pe cele pozitive. Un alt aspect destul de important e să renunți la amânări. De câte ori n-ai spus că te apuci de ceva de luni, peste câteva zile, anul viitor sau faze asemănătoare? Ideea e să începi chiar din acest moment.

Timpul e foarte prețios, chiar cel mai important lucru aș putea spune, așa că încetează chiar de acum să mai îți dedici timpul activităților care nu te ajută.